ArrowArrow
ArrowArrow
Slider

Projekt:

Green Park – Nordic Light Hotel

Butong team:
J-C Violleau, Lars Höglund, Miguel Nemesio

År:
2012

Skrivet om projektet:
My News Desk

Vertikal park för the Nordic Light Hotel konferensavdelning.

Konferensen renoverades 2012 för att efterlikna en stadsmiljö. Varje stad behöver en park och Butong valdes för att genomföra denna.

Väggen kommer att ändras över tid och gästerna inbjuds till att skapa denna förändring genom att så sitt frö. Inom några veckor så kommer deras frö att vara en ny växt eller blomma.

Varje park behöver också sin bänk. Denna bänk kommer ibland att vara täckt med gräs vilket ger besökaren en avslappnad miljö för sina raster emellan möten. Bevattningen av växtväggen är helautomatisk men bänken kan gästerna vattna på om de vill.

Liknande projekt

Studioverket 2013

Smålands Nation 2011

CCPP 2011