ArrowArrow
ArrowArrow
Slider

Accenture reception

Idé och design: Moment arkitekter

Beställare: Accenture

Butong team: Lars Höglund, Staffan Snis, Jean-Charles Violleau, Fredrik Kinnbo

År: 2018

 

 

Accentures huvudkontor på Kungsholmen har genomgått en renovering där Moment arkitekter stod för design och utförande. Tillsammans med dem skapades en välkomnande receptionsmiljö med ljusa växtväggar och en ljussatt receptionsdisk med Accentures logotype markerad i butongpanelen. I en av ändarna avslutades den skinnklädda bänkskivan tidigare för att låta butongpanelen krypa upp och skapa en platshållare för snittblommor integrerat med receptionen. För växtväggarna valdes en likadan färg på butongpanelerna vilket reflekterar tillbaka ljuset till rummet. En av väggarna håller två vinklade paneler.

Liknande projekt

Studioverket 2013

Smålands Nation 2011

CCPP 2011